Adres en voorwaarden

Mark & Femke Smit
Dudenpark 15

1567 HN Assendelft
0629293203 of 0641374265

info@familystartup.nl
KVK: 70375135

Algemene voorwaarden
Privacy Verklaring

Ben je klaar om je relatie te transformeren?


Update: ook tijdens de Corona crisis zijn wij open. Juist in deze periode is het belangrijk om te investeren in jullie relatie en wij weten hoe lastig het soms kan zijn als je 24×7 bij elkaar bent.

Wij houden ons daarbij aan de richtlijnen van het RIVM, houden 1,5 meter afstand en hebben minder sessie’s per dag. Daarnaast zijn wij on-line en telefonisch dagelijks voor jullie beschikbaar.


Wil je weten of onze coaching iets voor jullie kan zijn? Twijfel je of je partner mee zou willen doen? Heb je andere vragen die maken dat je je afvraagt of dit jullie verder gaat helpen?

Wij snappen dat het een hele stap kan zijn om je diepste angsten, frustraties en verlangens met een vreemde te bespreken. Daarom vinden wij het prettig om eerst telefonisch kennis te maken: je hoort onze stemmen en kunt al je vragen op ons afvuren.

Tijdens dit gesprek onderzoeken we samen waar je nu staat, welke stappen je kunt zetten en hoe wij je daarbij kunnen helpen. Dit telefoongesprek is uiteraard gratis en vrijblijvend. Je hebt daarna alle tijd om het even te laten bezinken.

Wil je vervolgens een traject met ons aangaan? Dan ben je natuurlijk van harte welkom!  Wij helpen je graag om weer opnieuw met elkaar te verbinden.

Plan direct een vrijblijvend gesprek of wil je eerst nog iets vragen, stuur dan een mailtje naar info@familystartup.nl